RobinHuudi "Kun ihminen eroaa luonnosta, hänen sydämensä tulee kylmäksi." - Intiaanit

Valtio omistaa internettisi - jälleen uusia paljastuksia jättikohuun

 • Poliisi on ystäväsi. Hyvin läheinen ystävä.
  Poliisi on ystäväsi. Hyvin läheinen ystävä.
 • Obamamman kätyrit skannailevat - tietenkin terrorismin ehkäisyn nimissä.
  Obamamman kätyrit skannailevat - tietenkin terrorismin ehkäisyn nimissä.
 • Isoveli valvoo myös puhelusi tarvittaessa.
  Isoveli valvoo myös puhelusi tarvittaessa.
 • NSA:n lonkerot Amerikan mantereella.
  NSA:n lonkerot Amerikan mantereella.
 • Poliisitkin ovat ihmisiä ja tekevät ihan samoja rikoksia, kuin muukin ihmiskunta esim. raiskauksia.
  Poliisitkin ovat ihmisiä ja tekevät ihan samoja rikoksia, kuin muukin ihmiskunta esim. raiskauksia.
 • Silloinen Barry polttelee kessua hymy suussa. Mahtoiko hän tuolloin aavistaa millaisee peliin vielä joutuu mukaan?
  Silloinen Barry polttelee kessua hymy suussa. Mahtoiko hän tuolloin aavistaa millaisee peliin vielä joutuu mukaan?
 • Putinikin tykkää tisseistä - miksei siis myös sinun yksityisviestejä lukeva poliisikin?
  Putinikin tykkää tisseistä - miksei siis myös sinun yksityisviestejä lukeva poliisikin?
 • Jos suostumme luopumaan yksityisyydestämme turvallisuuden nimissä, luovummeko samalla vapaudestamme?
  Jos suostumme luopumaan yksityisyydestämme turvallisuuden nimissä, luovummeko samalla vapaudestamme?
 • Itselleni on käynyt näin, että facebook sensuroi yksityiskeskustelut. koska "sitä pidettiin loukkaavana." Puhuimme LED-valoista.
  Itselleni on käynyt näin, että facebook sensuroi yksityiskeskustelut. koska "sitä pidettiin loukkaavana." Puhuimme LED-valoista.
 • Näinä aikoina totuus on vallankumouksellista
  Näinä aikoina totuus on vallankumouksellista

Aikaisemmin Suomenkin mediat ottivat rohkeasti asian esille, mutta pian alettiin perumaan sanojaan. Tämä johtunee siitä, että toimittajat olivat ylittäneet tuon veteen piirretyn viivan siitä, mitä on maassamme korrektia paljastaa viranomaisten toiminnasta ja tuli palautetta tietyiltä tahoilta asiasta.

Hyvänä esimerkkinä oma usarimme, joka julisti uutisen jo vailla parempaa tietoa "uutisankaksi" sen perusteella koska.. No, valtio sanoi niin:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/59825-usan-urkintaskandaali-olikin-uuti...

Asiassa on kuitenkin tullut esille uusia raskauttavia virallisia asiakirjoja, joista esitän linkin lopussa.

Virkansa omainen ihminen Suomessa on lähes Jumalan asemassa. Sosiaalitätikin voi yhdellä paperilla, ilman oikeudenkäyntiä varastaa lapsesi ja käskyttää jopa poliisia.

Niinpä voi myös tällainen poliisiviranomainen yhdellä paperilla tai nykyään internetallekirjoituksella, saada haltuunsa sähköpostisi, facebooktilisi ja google hakutuloksesi. Käytännössä siis voi jopa varastaa sinulta salasanat ja vaihtaa ne omiin. Tämä toki ylittäisi lain rajat, mutta onhan poliisitkin ihmisiä. Onko kuitenkaan kenellekään sopivaa antaa tällaista valtaa? Eikö asia olisi sama kuin postissa olisi poliiseja jotka avaisivat kirjeesi aina kun haluavat, ilman mitään erityistä ilmoitusta ja niin ettet sitä huomaisi? Sillä sähköpostisi, yksityiskeskustelut ovat kirjeitä: ainoastaan digitaalisessa muodossa.

Kuvittele tilanetta, kun olet käynyt romanttista ja erittäin intiimiä keskustelua rakkaasi kanssa facebookissa. Olet aina välillä jakanut seinällä myös ns. "aktivismiuutisia" joissa käsitellään korruptiota syvemmältäkin kuin laki sallii mm Bradley Manning koska tunnet näin antavasi kortesi kekoon paremman maailman puolesta.

Hikisessä komerossaan maan alla, SUPO:n ikääntynyt ja tylsistynyt nettitrolli huokaisee ja juo väljähtynyttä kahvia. Panettaa ja vaimokin on ruma, taitaa käydä vieraissakin. Eteensä tulee profiili ja hän päättää, että noiden jakamiesi linkkien perusteella sinä olet mahdollinen terroristiuhka.

Tämähän on Amerikassa jo käytössä, että esim. rauhanomaiset modernin hippi-aatteen occupy leirityjät määritellään automaattisesti potentiaalisesti terroristeiksi, koska kehtaavat osoittaa mieltään.

Poliisi avaa postilaatikkosi rutiinitarkastukseen. Tulee ensin silmään sydämiä ja alastonkuvia. Pulssi alkaa hieman kohota ja mielessä välähtää jo selitys että "voihan sielläkin olla jotain epäilyttävää, vaikka salakieltä".

Loppupäivän poliisisetä sitten ronklaa tuhansia viestejä läpi vuosien ajalta, ehkä tallentaa pari kuvaakin itselleen muistitikulle myöhempää varten: "bittejähän ne vain ovat, ei se ketään haittaa".

Mutta olipa mukava päivä tänään töissä kun sai vähän vaihtelua ja oli nautinnollisia kuvia. Poliisisetä menee tyytyväisenä kotiinsa ja pitkästä aikaa rakastelee vaimoaan kunnollisesti.

Loppu hyvin kaikki hyvin?

EI. Kaikki ei ole hyvin, kun Suomessakin SUPO netti-osaston poliisit voivat esteettä penkoa koko internettisi. Kaikkea pienintä salaisuutta myöten, mitä google on tallentanut IP-osoitteesi hakusanat joita sinne olet syöttänyt.

Kaikki ei ole todellakaan ole hyvin kun asiasta ei ole aikaisemmin edes puhuttu, vaikka itse olen tiennyt pitkään että näin tehdään. Mutta asia on ollut "salaliitto" ja siitä puhuvat tarvitsevat vakavasti pakkohoitoa. Mm. windowsissa on erityisesti jätetty takaportti viranomaisille, josta pääsee ohitse palomuurien koneelle. Erittäin hidas mekanismi, mutta toimiva: palomuuri ei havaitse tätä koska se luokitellaan windows järjestelmän rutiiniliikenteeksi internettiin ja se on kätketty koko internettiä ohjaavien windowsin sisäkkäisohjelmien sisään.

Joopajoo.. Itseasiassa minua alkaa pikkuhiljaa mietityttämään, että onko tosiaan koko valtio yksi iso salaliitto? Mutta ei enää niin kovin salainen kun monet näistä liitoista mm. Bilderberg on paljastettu. Joten ehkä pitäisikin siis vain puhua nykyään liitosta. Mutta kenen liitosta? Eikö valtion pitäisi olla ihmisiä varten eikä toisinpäin, että ihmiset ovat valtiota varten? Miksi valtiolla on salaisuuksia jos valtio on hyvä tyyppi, ketä on täällä vain auttamassa meitä?

Asiassa tehtiin kuitenkin ratkaiseva virhe, koska pian ensimmäisten uutisten jälkeen nämä yhtiöt ja viranomaiset kilpaa kiistivät että mitään tällaista vakoilua tehtäisiin. Korkeintaan voidaan, painotettuna, pitkän prosessin ja oikeuden päätöksellä antaa _joitakin_ oikeuksia mutta erittäin hallitusti.

Nyt ovat erittäin nolossa asemassa, koska uudet vuotaneet dokumentit paljastavat nämä lausuntonsa valheiksi. Käytännössä tietyssä asemassa ns. nettipoliisi oleva pääsee napin painalluksella mihin vaan. Kun hän avaa facebookin hän näkee kenen tahansa profiilin kuin omansa ja hänellä on täysi kontrolli siihen. Tarvittaessa voidaan esim. sensuroida viestejäsi, lähettää sinun nimelläsi viestejä etkä itse niitä edes voi nähdä. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Kuka oikeasti luottaa yrityksiin, poliitikkoihin tai viranomaisiin jotka kirkkain silmin valehtelevat ihmisille? Nämä samat, epäluotettavat ihmiset sitten saavat pääsynsä sinun yksityiselämääsi ja tarvittaessa myös voivat puhelintasi kuunnella.

Eikä ole kyseessä pelkästään puhelut, operaattorin komennolla mikrofonisi voidaan kytkeä olemaan päällä kokoajan: myös kamera, etkä siitä itse tiedä. Kokeile huviksesi, kuinka pitkälle äänesi kantaa näissä uusissa puhelimissa, missä voidaan vaihtaa ääni isompaa kaiuttimeen kovalla volyymillä? Kuuluu meinaan monta kymmentä metriä joten auki jätetty puhelin kotonasi on varsinainen turvallisuusriski yksityisyydellesi. Mutta tokihan voit ajatella, että miksi kukaan sinua vakoilisi. Mutta ehkä viranomaiset tekevät myös välillä hakuammuntaa ja sinulla saattaa olla tekeillä silloin jotain hmm muuta mielenkiintoista.

Millaisessa maailmassa elämme, kun rauhaa ja rakkautta haluavat ihmiset ovat valtiolle potentiaalinen terroristiuhka? Miksi oikeudesta on tullut laitonta ja epäoikeudenmukaisuudesta ikävä tapa johon kai sitten vaan pitää tottua?

Anonymous-ryhmän jäsen, joka käräytti 16-vuotiaan tytön raiskauksen tekijät on nyt saamassa tästä isompaa tuomiota kuin itse raiskaaja jaettuaan tiedot internetissä. Tämä ei ole oikeutta!

Sosiaalisen median toimintaan on tuonut myös oman lisänsä erikoinen uutinen, kun raskaasti aseistetut valtion iskujoukot Amerikassa tunkeutuivat julkaisun tiloihin ja takavarikoivat kaikki dokumentit. Julkaisu oli tehnyt artikkelin presidentti Obaman entisestä henkilöllisyydestä joka on siis Barry Soetero ja ihan isompienkin uutistoimistojen käsittelemä aihe.

Onko sananvapautta enää jos eliitistä on tulee kuin pyhiä lehmiä joiden arvostelu ja kaikkinainen tutkiskelu tukahdutetaan vaikka väkisin?

Itseasiassa facebookin perustaja ei ole "köyhä opiskelija, vaan mahtisuku Rockefellerin vesa.

CIA on myös puolisalaa rahoittanut alusta asti facebookia 500 miljoonalla - ylläripylläri?

 

 

On perin huolestuttavaa, kun maiden omat mediat myös Suomessakin omistetaan pienimpiä lukuunottamatta muutamasta lähteestä. Tämä antaa valtavan vallan ihmismassoihin, kun muutama ihminen pystyy kontrolloimaan lähes koko länsimaiden median antamaa tietoa.

Voimmekin ihmetellä tässäkin asiassa, miksi tätä ei ole otettu aikaisemmin esiin vaan tästä on puhuttu ainoastaan ns. "vapaissa medioissa" eli pienissä, vapaaehtoisvoimin pyörivissä "underground" julkaisuissa vuosikausia. Onko medialla enää mitään tarkoitusta kun se ei joko pysty tai halua tehdä työtään?

Tietokone.fi julkaisu tiivistääkin asian ironisen puolen varsin hyvin:

"Tällaisista järjestelmistä on jo pitkään spekuloitu alan kansalaisjärjestöissä, mutta tähän asti meitä on pidetty lähinnä "foliohattuina", jotka ovat katsoneet liikaa Hollywood-filmejä."

"Kuka vahtii vahteja"? Herää jälleen lopuksi näistä asioista kysymys vahvana mieleeni. Yksityishenkilötkin pystyvät varsin vaivatta hakkeroimaan läppärisi kameran, mikrofonin haltuunsa ja ottamaan siitä kokoajan livekuvaa koneelleen tai lukemaan kaikki näppäimenpainalluksesi.

Käytännössä asia tehdään niin, että lataat esim. torrent tai muun tiedoston joka sisältääkin piilotetun ominaisuuden. Kannattaa siis katsoa aina tiedostopääte tarkasti, ettei se ole *.exe jos lataan esim. musiikkia. Mutta on myös muita ovelampia tapoja.

No, tässä siis tämä viimeisin dokumentti mikä on vuotanut, pitäkää hauskaa. Nyt te saatte näes, hyvät ihmiset olla se, ketä ronklaa valtion yksityisiä salaisuuksia.

http://www.naturalnews.com/040693_NSA_spy_grid_PRISM_slides_tech_giants....

 

NSA entinen virkailija avautuu: "tämä on vain jäävuoren huippu". Arvatenkin kaveri haastetaan myös kohta oikeuteen tällaisten lausuntojen jälkeen.. Mutta siinä on todellinen amerikkalainen patriootti kyllä, nostan hattua!

 

Muutamia otteita haastattelusta:

 

"Me pystyimme ottamaan kenet tahansa kohteeksemme... Keräämme enemmän dataa amerikkalaisista, kuin Venäläisistä... Pystyimme saamaa selville sähköpostisi, salasanasi, puheluhistoriasi, pankkikorttisi...Me voimme laittaa koneeseesi viruksia jolloin et ole koskaan turvassa vaikka käyttäisit mitä suojausohjelmaa (oma huomautus: koska silloin tuo ohjelma lähettää netin kautta sinun omalta koneelta tunnistuksen niin ei auta palomuurit tai mitkään)"

 

Olen täysin samaa mieltä. Jos vaikka tapahtuisi kansannousu ja päästäisiin valtion kaikkein pyhimpään, sieltä löytyisi varmasti paljon raskauttaa todistusaineistoa myös tästä asiasta:

http://www.naturalnews.com/040694_Edward_Snowden_Glenn_Greenwald_intervi...

http://www.washingtontimes.com/news/2013/jun/7/the-national-security-age...

Yhdysvallan viranomaiset ovat reagoineet skandaaliin nyt haastamalla joitain julkaisuja oikeuteen koska he julkaisivat näitä virallisia dokumentteja. Mutta eikö tämä juuri ole median tehtävä? Vai onko valtion mielestä median tehtävä olla kiltti, käskystä haukkuva koira jolla ei saa olla omaa mieltä: ainoastaan mielistelevä halu totella isäntäänsä?

Tästä voimmekin vain päätellä siis, että "se koira älähtää" vai miten se menikään.. Syyllisyys paistaa läpi koko toiminnassaan ja asiaa koitetaan tukahduttaa uhkailemalla. Kuitenkin, vaikka suuret mediat peruisivatkin lausuntonsa, valtion dokumentit ovat jo levinneet ympäri nettiä eikä niitä saa enää millään sensuroitua.

Elämme aikaa, kun sosiaalisesta mediasta on tullut vakava haastaja perinteiselle korporatiiviselle medialle. Ja se on varsin hyvä juttu ihmiskunnan kannalta.

Aiheeseen liittyvä suomalainen facebooksivusto "Electric Frontier Finland" - "Effi puolustaa sähköisiä oikeuksiasi. Jäsenille ja tukijoille."

 

https://www.facebook.com/groups/8050748981/

 

Suomessa jaetaan vuodessa tuhannesta-kahteen tuhanteen televalvontalupaa. Tässä asiassa on kuitenkin porsaanreikä, koska jos poliisi saa Amerikan kautta ihmisten puhelimen nauhoituksia, internetin dataa tai muuta niin silloin siihen ei Suomessa tarvita erillistä lupaa.

Suomen poliisi ei tällöin vakoile mitään tai ketään: he ainoastaan _saavat_ tietynlaista dataa toisilta viranomaisilta. Tällä tavoin koko menettely on nykylain mukaan täysin laillista jopa.

Asia on perin huolestuttava koska tämä asettaa meidät kaikki mielivaltaisen valvonnan alle, ilman minkäänlaista kontrollia. Ja itse olen monesti huomannu elämässäni, että poliisi tarvittaessa valehtelee ja jopa tekee todisteita saadakseen tahtonsa läpi jos on jotain päättänyt. Sama tuntuu pätevän moniin muihin virkaintoisiin viranomaisiin täällä Suomessa: kertoohan sanakin viran omainen, että hänellä ei ole muuta omaisia enää kuin virkansa..

 

http://www.intermin.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/1/1/poliisi_kaytti_salai...

 

Asiaan tuo vielä oman mausteensa, kun suomi24 sivusto päätti harjoittaa sensuuria tätä blogia kohtaan. Käsittääkseni tuo Suomi-niminen palvelu itseasiassa omistetaan Ruotsista joten tämä asia pelkästään on hieman epäilyttävää.

Itseasiassa Suomen internetliikennehän menee Ruotsin kautta, jossa tehtiin uusi internetlaki vuonna 2009 jossa sallitaan myös muiden maiden kansalaisten, täysimittainen ja esteetön vakoilu. Onko suomi24 siis itseasiassa, Ruotsin FRA perustama vakoiluverkosto? Koska se, ironista kyllä; ruotsalainen sivusto on Suomen suosituin keskustelupalsta.

 

http://www.piraattiliitto.org/uutiset/2009/12/ruotsin-fra-vakoilu-alkaa-...

 

Yksi helppo tapa on käyttää VPN palvelua. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että muodostat suojatun yhteyden VPN serveriin joka vaihtaa IP-osoitteesi: tämän jälkeen olet käytännössä anonyymi.

Toisaalta, jokainen koodi ja kryptaus on ratkaistavissa. Myöskin, varmasti osa VPN palveluista on tarkoituksellisesti perustettu näiden valtioiden instanssien toimesta: näin minä ainakin tekisin.

Yhteys on myös erittäin hidas tällöin eikä se myöskään estä mitenkään sitä, etteikö palvelun tarjoaja esim facebook voisi myös tällöin avata koko käyttäjädataasi joten kyseenalainen hyöty on pieni jokatapauksessa.

 

Loppukevennys:

http://www.secretsofthefed.com/sexy-nsa-commercial-with-pornstar-sasha-g...

 

 

Lisää linkkejä:

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/urkintakohu+laajenee+google+fac...

http://yle.fi/uutiset/microsoft_kertoo_ohjelmistojen_haavoittuvaisuuksis...

http://yle.fi/uutiset/tutkija_verkkovalvonnasta_poliisia_tassa_pitaisi_v...

http://fracturedparadigm.com/2013/06/08/anonymous-activist-who-exposed-s...

http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/09/edward-snowden-nsa-whistlebl...

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194813517335/artikkeli/mies+vakoili+web...

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/06/f-securen-hypponen-vastasi-usan...

http://www.hs.fi/politiikka/EUn+tiedustelukeskuksen+p%C3%A4%C3%A4llikk%C...

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6154

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/usa%20internet%20kuuntelu-4393

http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/tiedustelupalvelu+pakotti+poistama...

http://nationalreport.net/doj-fbi-raid-news-media-offices-after-releasing-an-alarming-story-on-president-obama/


http://www.youtube.com/watch?v=HY_Of1CKgXA


http://www.naturalnews.com/040515_phone_calls_government_surveillance_NS...

http://www.hs.fi/ulkomaat/My%C3%B6s+suomalaisten+nettiliikenne+vakoilun+...

http://www.hs.fi/kotimaa/F-Securen+Mikko+Hypp%C3%B6nen+Yksityisyys+on+ku...

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142720-onko-ihmisella-oike...

http://aarnoniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142212-vuotaa-%E2%80%A6

http://janne684.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142220-vuodot-nsan-vakoilusta-j...

http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142302-suomen-armeija-vako...

http://en.wikipedia.org/wiki/Bradley_Manning

http://www.suomenmaa.fi/etusivu/keskusta_hallituksen_pyydett%C3%A4v%C3%A...

http://www.tietokone.fi/artikkeli/blogit/lex_oksanen/hyva_hallitus_nyt_t...

http://www.theonion.com/video/cias-facebook-program-dramatically-cut-age...

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11428432

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Ajot ehdolle tiikerihuntu kasvoilla?
Mulle on käyny niin että ostin sian säkissä. (Opelin netistä).

Henri Lentonen

Eipä tuo nykypäivänä ole niin kummallista enää:

http://blogs-images.forbes.com/parmyolson/files/20...

Mutta en henkilöllisyyttäni pyri peittämään, satun vain tykkäämään kissoista. Täällä on naamavärkkiä:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.11885562...

Jos ei käytä facebookkia, niin youtubekanavallani:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLhpi5RxeipM...

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Et siis ole oikiasti vakavasti mukana?
Jos viet äänen joltain todella vakavallamielellä olevalta, niin eikö yhtään herätyskellot soi?
EU on täynnä kasvottomia päättäjiä.
Kukaan ei ole niistä päättänyt mitään, mutta silti yksimieliset päätökset.

Oikiastaan oot rehellinen, kun otit tuon kuvan itsestäs. Niitähän riittää.

Jos suomalaisilta kysytään suomalaismepeistä, niin tuskin monikaan osaa luetella ne kaikki nimeltä.

Henri Lentonen

Itseasiassa minä aion lopulta pyrkiä salaisen hallituksen presidentiksi. Mutta kai pitää sitten aloittaa jostain pienemmästä, että saa vähän kabinettiuskottavuutta.

Ihan ruohonjuuritasolla olen Kansan Eduskunnan (käsittääkseni nykyinen Suomen eduskunta on alkanut muistuttaa pikkuhiljaa vieraan vallan lähetystöä, joten katsoin ajan olevan kypsä) presidentti ja Suomen Kiltajärjestelmän Kiltamestari monissa Killoissa.

Tervetuloa Kansan Eduskuntaan mukaan tekemään oikeaa demokratiaa:

https://www.facebook.com/groups/392832230734158/

Jos ei ole tavoite korkealla ei voi päästäkään ylöspäin. Mutta totta puhuen salaisesti toivon, että nykyinen systeemi kokee dramaattisen muutoksen ja aloitetaan kansanäänestykset esim. nettihenkkareilla, luodaan vaikka valtiofoorumi.fi missä kaikista lakiehdotuksista voidaan keskustella ja äänestää. Tällöin jokainen on oman itsensä edustaja: demokratian unelma!

Henri Lentonen

Lisäsin blogiin seuraavaa:

Suomessa jaetaan vuodessa tuhannesta-kahteen tuhanteen televalvontalupaa. Tässä asiassa on kuitenkin porsaanreikä, koska jos poliisi saa Amerikan kautta ihmisten puhelimen nauhoituksia, internetin dataa tai muuta niin silloin siihen ei Suomessa tarvita erillistä lupaa.

Asia on perin huolestuttava koska tämä asettaa meidät kaikki mielivaltaisen valvonnan alle, ilman minkäänlaista kontrollia. Ja itse olen monesti huomannu elämässäni, että poliisi tarvittaessa valehtelee ja jopa tekee todisteita saadakseen tahtonsa läpi jos on jotain päättänyt. Sama tuntuu pätevän moniin muihin virkaintoisiin viranomaisiin täällä Suomessa: kertoohan sanakin viran omainen, että hänellä ei ole muuta omaisia enää kuin virkansa..

http://www.intermin.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/1/...

Asiaan tuo vielä oman mausteensa, kun suomi24 sivusto päätti harjoittaa sensuuria tätä blogia kohtaan. Käsittääkseni tuo Suomi-niminen palvelu itseasiassa omistetaan Ruotsista joten tämä asia pelkästään on hieman epäilyttävää.

Itseasiassa Suomen internetliikennehän menee Ruotsin kautta, jossa tehtiin uusi internetlaki vuonna 2009 jossa sallitaan myös muiden maiden kansalaisten vakoilu. Onko suomi24 siis itseasiassa, Ruotsin FRA perustama vakoiluverkosto? Koska se, ironista kyllä, ruotsalainen sivusto on Suomen suosituin keskustelupalsta..

http://www.piraattiliitto.org/uutiset/2009/12/ruot...

Vesa Äijälä

Hyvää tekstiä äijältä. Minkälaisen tuomion mahtaa saada hakkeri joka vakoilee muita ihmisiä? Miksi sen tekevällä firmalla pitäisi olla isommat oikeudet? Tässä tapauksessa firma on NSA, eikä tietääkseni mikään yritys ole lain yläpuolella, jos toimii sen maan lakien ja yhteisen valtioymmärryksen sisällä/mukaan.

Henri Lentonen

Tattista Vesa :)

Eipä tunnu tääl Suomeskaan lait päteä tarvittaessa, jos on kyse valtion hemmoista.

Toimituksen poiminnat